Der er ikke mange, og når De nu befinder dem her, vil følgende formentlig være bekendte allerede.  Alligevel — de tre bedste:

Konservativ Reaktion. Herligt studentikos (se deres valganbefalinger). Overvejende mediekommentarer, men til tider gode reflektioner over konservativ identitet, der dog ofte er for lange …. blogging handler ikke om at skrive artikler eller kronikker.

Nomos.  Den klart mest ambitiøse danske konservative internetside, med en blog af en art, der mestendels bestyres af Kasper Støvring.  Bloggen består dog overvejende af indlæg på kronik-længde, og det har ikke meget med blogging at gøre (kvaliteten er dog fin på de fleste af Støvrings indlæg).  Der er til tider lovlig meget højstemthed over Nomos. Konservativ Krabask foretrækker så absolut angel-saksisk konservatisme fremfor kontinental og har det derfor ikke altid let med Nomos.

Uriasposten. Uriasposten har eksisteret siden 2004, og bliver bedre og bedre. Kim Møller blogger med stor energi. Uriasposten er muligvis ikke den “dybeste” konservative blog (og forfatterne af bloggens kommentarer er ikke de skarpeste knive i skuffen), men det er næppe heller meningen.  En konservativ media watch. MSM får det glatte lag. Hver dag. Garanteret.

Reklamer