Ny blog: Her er en ny borgelig blog, Borgerlig Bums. Bumsens mission er herligt kværulantisk: “Bumsen vil bekæmpe reaktionær kynisme, velhavermisundelse, neoliberalt egotrip og opløsning, socialistisk følelsesforvirring, rullekravekristendom og bureaukrati” (rullekravekristendom???????).  Det lyder jo godt, og man må håbe at BB vil blive end blot og bart løbende kommentarer til nyheder og avisartikler, som de fleste politiske blogs jo desværre er, og som ingen alligevel gør bedre end Urias-Kim.

Gode indlæg: Konservativ reaktion har et par gode indlæg om Pia Christmas-Møller. Og her er et formidabelt indlæg helt tilbage fra maj af Hans Hauge om den pølsefabrik som universitetet er blevet til.

Danmarks dummeste blog/blogger? Krabasken har længe bemærket “Allan” for hans stort set altid både tåbelige og barnagtige kommentarer på en række blogs. Nogle gange kan trolls have en funktion, men Allan kan ikke argumentere og ved øjensynlig intet. Det gik imidlertid først idag op for Krabasken, at Allan bestyrer en blog med det ganske beskedne navn “En mavepuster til det officielle Danmark.”  Ifølge bloggen er Allan 30 år og en kommentator på bloggen omtaler ham som “politolog” (man må håbe at dette ikke er tilfældet!), men han argumenterer på en måde, der får læserbrevene i Ekstrabladet til at fremstå som perler af stringens, modenhed, og dybde.

UPDATE: OK, Krabasken har øjensynlig ikke gjort sin net-research ordentligt: Allan er legendarisk i den danske blogosfære og ikke for det gode.  Der eksisterer endda en Allan-antiblog (der dog ikke har været aktiv et halvt års tid; det er også at gøre alt for meget stads af ham…).

UPDATE II: Arrrghh. Nu er Allan også begyndt at spamme denne blog. Jeg kan dog garantere læserne for at ingen Allan-kommentarer slipper gennem Krabasknåleøjet.

Ugens overreaktion: Det ellers normalt fortrinlige 180grader kørte en historie om at en gymnasierektor havde sagt “snothvalp” til en VU-formand.  At dømme efter den båndede samtale (mon VU-formanden havde forudset hvordan situationen ville udvikle sig, og reelt provokeret den frem?) var det egentlig en ret så rammende karakteristik!  Men mon ikke VU’ere er 180graders kernelæsere?